sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Pohohohoncho

Iski kumma pakko saada jotain valmiiksi -inspiraatio eilen. Tässä nyt on aika pahasti vaiheessa useampikin iso projekti, joista osa on ollut hyllyllä jo tovin. Kuten esimerkiksi tämä viime kesänä aloitettu virkattu poncho.

Tässä toki vasta alkutekijöissään, mutta idea alkoi hahmottua. Ihan siis täysin omasta päästä vedetty "resepti", senkun virkkasin sen kummemmin suunnittelematta.

Työstähän ei siis puuttunut sen hyllylle päädyttäessä enää kun varmaan loput 10 senttiä ja viimeistelyt. Sattui vaan nyt käymään niin että, kesällä kun tuota alkoi tekemään ja 30 asteen helteellä kun oli 8 kerää Puroa virkattuan sylissä - meinasi tulla hieman lämpöinen.

Eilen illalla muistin työn. Olin jo jossain vaiheessa myymässä sitä purettavaksi, koska kyseisen langan teko on lopetettu (harmillisesti). ONNEKSI sain päähänpistoksen tehdä sen eilen valmiiksi. Siitä tuli ihan liian kiva <3


Siinä se nyt on, tykkään kovasti.

Ukkokulta tilasi myös itselleen ponchon, väritys pitäisi saada Hyvät, pahat ja rumat -elokuvasta, "sellanen ku Clintillä". Haluaisin kuitenkin tehdä sen jostain liukuvärjätystä langasta, en vaan ole varma että mistä. Pitänee käydä ensi viikolla Lankamaailmassa tutkimassa tarjontaa. Ja tämä oma nyt oli sitten prototyyppi, miehen ponchoon meinasin tehdä hupun ja etutaskun lisäksi.

Ps. Saako tämän laskea lankalaihikseen, jos se on aloitettu viime vuonna? ;)
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti