tiistai 30. syyskuuta 2014

Syyskuun jämät

 

 No, eihän tämä minun jämäkuukausi menny ihan niinku suunnittelin. Mutta jotain sentään tuli tehtyä. Paketteja oon lähetelly ympäri Suomea ja kyllä mie ainaki puoli kiloa jämiä sain tuhlattua erinäisiin pikatöihin! Tämä pipo lähti tilaustyönä Pelloon, lankoina käytin purettua 7 veikan jämää ja äitin lähettämää ruskeaa alpacaa, jota jäi ponchosta.


Nämä lähtivät ystävälle Helsinkiin syksyn lämmikkeeksi. Pipo ja lapaset. Vihreää. Myös tuplalangalla neulottu, Zauerballista ja samaisesta ihanasta alpacasta (JOKA LASKETAAN JÄMÄKSI!!)


Mun tukka näyttää näissä kuvissa niin punaselta!


Villasukat lähti Varkauteen, päälimmäiset tuli jämiksistä. Toinen on ainakin 7 veikan tweediä, harmaata epäilisin myös Novitan langaksi mutta koskaan ei voi olla varma.


Minä nämä sinun langat levitin tuosta laatikosta tähän lattialle ja tein niistä itselleni pedin.


Piti saada neulatyyny! Vaikeinta tämän tekemisessä oli napin löytäminen silmäksi, farkuista sitten löyty joku ylimääränen nappi, jonka paukuttelin vasaralla kiinni.


Ja vessapaperiteline. Sekin piti saada, mutta tuo armas koirani ei anna pitää siinä niitä itse rullia. Siellä se nyt sitten tyhjänä komistaa vessan seinää. 


Mitä keksitään lokakuulle? Henkilökohtaisesti voisin ainakin yrittää saada makkariin maton virkattua, tällä hetkellä maton virkaa ajavat erinäiset vaatekappaleet. Ehkä ne pysyis kaapissa jos ois matto lämmittämässä varpaita?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti