perjantai 17. tammikuuta 2014

Iltapäivitys

Hah, sainpa kamerani latailtua ja iltapuhteiden ohessa napattua pari kuvaa edellisessä postauksessa mainitusta vasta-aloitetusta ikuisuusprojektista. Pari päivää sitten nappasin lähimpänä olevat puikot ja hyllystä paria seiska veikka lankaa ja rupesin neulomaan jotain kuviota. Käytin samaa mallineuletta yhdessä aiemmin tehdyssä huivissa.
No, siitäpä eikun vaan palasia neulomaan. Noista tilkuista meinasin tehdä ostamalleni kiikkustuolille selkäjapyllyalustan. Saapa nähdä valmistuuko ikinä. Kävi myös mielessä tehdä noista vaikka säilytyspurkkeja, matto, poncho, patalappuja tai jotain aivan muuta. Tuplalangalla tulee mukavan tukevaa ja paksua tavaraa!
Antakaahan ystävät rakkaat ideoita miten yhdistelen palaset. Virkatako jonkin värisellä langalla välit yhteen, esimerkiksi mustalla? Normaalisti ompelemalla nurjalta puolelta? Jos en pikku hiljaa ala neuloa palasia yhteen, se jää varmasti tekemättä. Päättelemisen tuskaa..

Jos ei muuta niin saapahan jämälangat johonkin hyötykäyttöön. Ja noitahan onneksi riittää! Muuton jäljiltä on vaan osa langoista vielä omilla teillään, tosin enpä usko että tuo on valmistumassa ennen seuraavaa muuttoa vajaan parin kuukauden päästä.

Jos jostain nyt pitäis valittaa niin oikean käden keskisormesta on hävinny tunto, kun puristan työtä ihan liian kovaa että siitä tulis tiivistä. Pikku kipuja ja pikku vikoja.


1 kommentti :

  1. Virkkaa yhteen, ja tee tuohon "koloon" joka on palojen välissä jotain freestyle-virkkausta tai pieniä kukkia!

    VastaaPoista