sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Lapin akka sai lapin ruokaa

Nnnyt on hyvä. Avomiekkosen velipoika tuli päivällä kylään ja toi hirveän köntsän hirven lihaa, arveltiin notta reittä ehkä. Kimpalehan oli umpi jäässä ja todettiin että valmistetaanpa siitä käristys. Jouduttiin kyllä vähän tekemään syntiä ja keittämään pastaa käryn kans, kun ei sattunut tähän hätään olemaan mitään pottusorvainta käden ulottuvilla - ei saatu muussia. Lihat vielä muhimassa, mutta liemi maistuu tosi hyvältä! Kuola poskella ootellaan.
Eilinen meni melkolailla väkertäessä tilkkuneuletta, päätin että siitä ehkä tulee viltti. Vahva ehkä. Olishan se lämmin, jos jaksaa niin paljon tehä ja neuloa.
Sain vielä illalla loput valmiit palaset ommeltua kiinni. Nyt pitäis tehdä vaan lisää. Joutunee käymään alkuviikosta varastokämpällä hakemassa lisää lankoja, jotta voisi lykätä vielä pari päivää noita kouluun liittyviä hommia. Pakko näköjään saada taas kunnon stressi päälle, että saa edes jotain aikaseksi..

Meinasin jo unohtaa, elikko täytti tällä viikolla puoli vuotta, onnea hälle. Neiti alkaa olla jo niin iso ettei meinaa mahtua sohvallekaan oikein mitenkään päin. Vielä kun tuosta vähän rauhottuisi, pariin päivään ei olla uskallettu kunnon lenkkiä tehdä pakkasten takia. Jospa ensi viikolla.

Kiitokset lihasta! np. Infected Mushroom - Noon

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti