maanantai 26. lokakuuta 2015

Villaa ja nahkaa

Talvi tulee. Otin tuossa pari kuukautta sitten työnalle viltin, jonka alkuvaiheesta vilahtikin kuva aiemmin. Viikonloppuna päätin, että se on valmis kun ensilumet tulee. Senku oon virkkaillu isoa neliötä, keränjämän ottanut aina jostain valmistuneesta projektista. Onneksi tämä alpakka ei ole ihan heti loppumassa, silti olis pieni kutina lähteä äkkiä hakemaan lisää ;)

Deadline unknown.


Syyslomaki oli ja meni, sain vihdoin aikaseksi käytyä pohjosessa, jossa aika kului yllättäen taas sukuloidessa ja koirien kans hengatessa. Vaan tulipa reissun päällä neulottuakin jotain. Pari kaulahuivia tipahti puikoilta, toinen meni tilauksesta Poltsulle ja toinen lähtee anopille Ouluun, kunhan saan pääteltyä (toivottavasti ennen joulua).

Molempiin tempasin samaa harmaata värin kaveriksi. Ihanaa, ihanaa ainaoikeaa.


Koululla kävi joskus syyskuussa joku kangasmyyjäsetä Kokkolasta, heräteostin jotain mustaa ryppykangasta, joka odottelee laatikossa inspiraatiota, ja tekstiiliNAHKAA. Tykästyinpä siihen niin paljon, että kohta on kaks hamosta valmiina, toisesta puuttuu vielä napit ja vyölenkit. Kolmannenkin tuosta metristä vielä saisi, malli puuttuu. 

Minusta aivan hyvin voi käyttää villasukkia nahkahameen kans! Joku stylisti vois olla eri mieltä..


Viime viikolla opeteltiinkin koulussa piirtämään hameen peruskaava. Tai no, itse piirsin vain yhden kun ajattelin, että teen loput kotona mutta jätinpä sitten 1/4-viivaimeni pakkiin. No, päätin että tällä viikolla piirrän omilla mitoilla tuohon little black bookiin moiset, pysyypä tallessa. Lisäksi duunailin materiaaliopin muistiinpanoja, pitäisi vielä puhtaaksi kirjoittaa pahville ja kirppikseltä löydettyä kansiota vähän tuunata asianmukaisen näköiseksi. Mikähän on seuraava materiaali...?

Tämän illan projektina otin ja askartelin. Jo pitkään oon suunnitellu, että tekisin lampunvarjostimen narulla, liimalla ja ilmapallolla. Ostin Tigeristä juuttinarua á 1e ja loput tykötarpeet löytykin valmiiksi. Siinä se saa nyt roikkua ja kuivata vuorokauden, huomenna räjäytetään pallo ja katotaan jääkö käteen kasa narua. Toinen skenaario oli, että ilmapallossa on nii paljon liimaa etten saa sitä edes rikki.

Loppuillan saaki kulumaan teetä juomalla ja kuivunutta liimaa sormista repimällä.

1 kommentti :

  1. Koululla voisi olla vaaka tuon ihanan sateenkaaripeiton punnitsemiseen. Ainakin Ideaparkin toimipisteessä on.

    VastaaPoista