perjantai 17. tammikuuta 2014

Ajasta ikuisuusprojekteihin

Heippa!

Uusi vuosi, uudet kujeet. Päätinpä siis aloittaa blogin kirjottamisen, pääroolissä käsityöt. En ole koskaan varsinaisesti suunnitellut blogin kirjoittamista enkä välttämättä muista edes puolisäännöllisesti kirjoittaa tänne, mutta totesin että tämä olisi ehkä hyvä tapa purkaa ajatuksia ja pitää kirjaa omista neulomisistaan. Varmaan ainakin puolet internetystävistä ovat kyllästyneet seurailemaan facebookista jatkuvast news feediin pukkaavia käsityökuvia.

Mennäänpä asiaan. Muutin siis vuoden vaihteessa Tampereelle ja asun väliaikaisesti poikaystäväni luona, kunnes oma asuntoni vapautuu. Ideana oli saada mahdollisimman paljon keskeneräisiä koulutöitä valmiiksi alkuvuoden aikana, mutta mitä tässä nyt on todellisuudessa tullu tehtyä parit ensimmäistä viikkoa? Pääasiassa neulottua.

Tämänhetkinen pakkoneuloosi lähti liikkeelle varmaan siitä, kun tuttavapariskunta sai lapsen. Heti piti heittää puikoille läjä vauvanvaatteita. Vielä kun saisi postiin vietyä..


Tulipa sitten myös samaisista alennuslangoista tekaistua pari kauppakassia, violetti ja oranssi. Malli on Debbie Blissin kirjasta Neulojan vuosi. Nämä pistin myyntiin nettiin, tulin siihen tulokseen että itselle ei kannata neuloa enää yhtään mitään, joka paikasta pursuilee omia tekeleitä. Enemmän tai vähemmän käyttökelpoisia.

Näitä nopeita pikkutöitä tuli näperreiltyä useampikin, mm. yläkerran naapurille pipo kun oli mokoma hukannut edellisen. Tästä päästäänkin niihin ikuisuusprojekteihin. Ennen joulua aloin tekemään liiviä hile-langasta, tosin lanka loppui kesken ja nyt vasta sain ostettua lisää. Siinä välissä sitten päätin kasailla kaikki 7 veljestä langat kasaan ja ruveta neulomaan kiikkustuolille peittoa. Tai tyynyä. Tai vilttiä. Tai ponchoa. En nyt oo ihan vielä päättäny kuinka paljon jaksan noita tilkkuja väsäillä ja oon melko varma etten saa koskaan ommeltua niitä yhteen. Arghh. No, tällä hetkellä on kamera latauksessa, joten tästä tulossa lisää päivitystä ja kuvia myöhemmin.

np. Of Monsters and Men - Yellow Light

2 kommenttia :

  1. Tervetulloo blogin ihmeelliseen mualimaan...
    Itsestänikin tuli kummi, tuntuu että alko ideat kumpuamaan - nyt vain aika on kysymys, voikun sitä voisi ostaa ;)

    VastaaPoista
  2. Voi miten söpö pipo :) tervetuloa käsityöbloggariksi! :)

    VastaaPoista